Zachraňme Del-Fuego! Moto & Bikers bar

Ahoj všichni,

Je to už víc jak rok, co si vzal Vitmen do hlavy, že zrekonstruuje pevnůstku FORT XX u Křelova ( Olomouc ) a udělá tam zázemí pro motorkáře bar Del Fuego http://www.del-fuego.cz Letos v dubnu,s podporou mnoha dobrých kamarádů a majitele, bar otevřel a uspořádal během sezóny několik dost dobrých akcí, jako třeba dvoudenní festival. Návštěvnost baru byla na zdejší poměry docela dobrá, i přesto, že někteří domorodci mu neustále házejí klacky pod nohy ( anonymní udání, připomínky ke stavebnímu povolení atd.), takže pořád není provoz zkolaudovaný a nepodařilo se mu tak vydělat na přežití . Přesto se nevzdává a my ho podporujeme co to jde.

            Vitmen do toho projektu narval víc jak 1,5 mega a ty prachy se asi nevrátí, ale musí splácet úvěr, za který ručí vlastním majetkem, přes zimu bude muset do jiné práce, aby bylo na jídlo, takže dělá co může a bar pojede do jara dál s omezením jen o víkendech (pá-ne).

Kdo tam byl tak ví jako my, že by byla velká škoda,, Del-Fuego´´ zavřít!!!

Rozhodli jsme se, že Vitmenovi pomůžeme a dáme dohromady nějaké peníze na vyplacení jednoho úvěru, celkem 600.000,- Kč. Prosíme pomozte s námi baru Del- Fuego přežít do jara a příštích let, ať je kde dělat srazy, koncerty, nebo se jen tak povalovat a motorkáři na dlouhých cestách ať mají kde složit hlavu.

            Takže kdo může a chce dobrovolně přispět jakoukoli částkou, ať ji pošle na nově zřízený veřejný účet ( možnost kontroly stavu účtu kdykoliv, kýmkoliv ). Všichni kdo pomůžou budou odměněni zveřejněním příjmení, popř. ( Nicku ) na zdi slávy v Del Fuego a na webu .Proto prosíme uvádět do zprávy pro příjemce, příjmení popř. ( Nick ) a město nebo vesnici.

Číslo veřejného účtu: 107 – 6055710277 / 100     www.kb.cz           účet bude v provozu od : 7.11.2013 

Tento účet zobrazuje: Info o majiteli účtu ( Drahomíra Stalmachová – Dajen ) založeno pro tento účel ( pro Vitmena ) o transakcích (datum zaúčtování, popis transakce, jméno plátce, zprávu pro příjemce, částka v Kč )

Prosíme všechny o sdílení této zprávy dál mezi všechny stejně smýšlející lidi.

 

Za kamarády a přátele Vitmena

Martin Mastný –Křelov, Pavel & Staňa Komárkovi –Páteřín, Radek & Lenka Raškovi –Olomouc, Martin Valášek, Senička, Dajen & Petr Haryk 1400 –Chomoutov, Ladislav Adam –Křelov, Tomáš Reif –Senička Michal Škrabal-Mezice (Náklo), Jarda Benelli Petřek- Motoservis Mezice(Náklo), Libor,Petřek-Senice n.H., Ondřej Petřek Senice n.H., Petr & Martina Krejčířovi – Křelov, Jan Mazzy Malcánek – Křelov, Mirek(vinárna)Drexler –Prostějov,Marek Albrecht (Leguán)-Olomouc a další………

 

PS: Pokud nemůžete či nechcete příspět formou finanční, zvažte možnost uspořádání rodinných oslav, narozenin, svateb nebo podobných akcí na Fuegu. Vitmen Vám vyjde vstříc výdělek mu pomůže. Vy získáte možnost uspořádat akci v jedinečném a nezapomenutelném prostředí baru Del Fuego http://www.del-fuego.cz

Dokument ke stažení ZDE Záchrana Fuega

Odpovědi a komentáře

Archivy
Duben 2024
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Reklama
Odkazy: